Palvelun hinta ja laatu

Babcockin Suomen laivasto on HEMS-toimintaan suunnitellun helikopterikaluston johtavaa laatua. Vuonna 2015 käyttöön otetut uudenaikaiset ja laadukkaasti varustellut Airbus H145-helikopterit ovat pelastustoiminnassa luotettavia ja tehokkaita. Euroopan laivastomme laajuus takaa sen, että osaamisemme lentokelpoisuuden hallinnassa on korkealla tasolla ja voimme reagoida nopeasti laajoissakin häiriötilanteissa (esim. tiettyjen helikopterityyppien lentokiellot) ylläpitäen korkeatasoisen HEMS-palvelun Suomessa keskeytymättä. Laivaston yhteenlaskettu koko mahdollistaa tehokkaan huolto- ja koulutustoiminnan ja toiminnan jatkuvan kehittämisen. Kansainvälisenä toimijana hinnoittelumme on johdonmukaista ja hyvin ennustettavaa pitkälläkin aikavälillä.

Palvelukonsepti

Babcock on lääkärihelikopteritoiminnan johtava ammattilainen, jonka lentäjät tekevät työnsä ensiluokkaisella ammattitaidolla. Palveluntarjoajana seuraamme asiakastyytyväisyyttä ja reagoimme mahdollisiin kehitystarpeisiin nopeasti. Onnistunut HEMS-toiminta perustuu lento- ja lääkintähenkilökunnan saumattomaan yhteistyöhön. Meille onnistunut yhteistyö näkyy tyytyväisinä asiakkaina ja luottamuksena yhteistyökumppanien välillä.

Toimintavarmuus

Babcock Scandinavian AirAmbulance Ab on Pohjoismaiden johtava lääkärilentotoimija ja sen 380 työntekijää sekä yhteensä 38:n koneen laivasto takaavat toiminnan suoritusvarmuuden ympäri vuorokauden läpi vuoden. Ketterät prosessimme mahdollistavat tehokkaan toiminnan myös poikkeustilanteissa. Isona toimijana ja vuosikymmenien kokemuksella voimme reagoida nopeasti muuttuviin tarpeisiin ja palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Pohjoismaisen yhteistyön avulla olemme ylläpitäneet 24/7 lähtövalmiuden noin 99% tasolla läpi vuoden. Tulos on lääkäri- ja lääkintähelikopteritoiminnan kansainvälisessä vertailussa erinomainen.

Kuva: FinnHEMS Oy, Nicolas Gouhier

Operointi