Babcock on yksi johtavista lääkäri- ja pelastuslentopalveluiden tarjoajista maailmassa. Babcockin lento-operaatiot toimivat 14 maassa eri puolilla maailmaa, lentäen vuodessa yli 132 000 tuntia kiireellisiä pelastustehtäviä. Babcockin yksiköt ovat ihmishenkiä pelastavan lentotoiminnan ammattilaisia, jotka palvelevat asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä lentämällä lääkäri- ja ambulanssilentoja (EMS) ja palosammutuslentoja sekä suorittamalla etsintä- ja pelastuslentotehtäviä (SAR), kansainvälistä pelastustoimintaa ja rannikkovalvontaa.

Babcock on johtava lääkäri- ja pelastuslentotoimija Euroopassa jo yli 30 vuoden kokemuksella. Babcockin uudenaikainen ja hyvin varusteltu kalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta nauttivat kansallisten, alueellisten ja kansainvälisten päättäjien luottamusta ympäri maailmaa.

Babcock vastaa kokonaisuudessaan lääkäri- ja pelastuslentotoiminnasta ainoana palveluntuottajana Espanjassa, Italiassa ja Portugalissa sekä yhteistyössä muiden palveluntuottajien kanssa Babcock tuottaa pelastuslentopalveluja Ranskassa, Ruotsissa, Suomessa ja Australiassa. Lisäksi Babcock vastaa potilaskuljetuksista mm. Norjassa.

Babcockilla on yksin Espanjassa useita kymmeniä tukikohtia ja 1200 työntekijää, joista noin 100 on lääkäreitä. Babcock MCS España lentää Espanjassa vuosittain tuhansia tunteja kriittisiä lentopelastustehtäviä, joissa erikoiskoulutetuilla lääkäreillä on merkittävä rooli. Lääkärilentojen ohella Babcock on valtion ja yksityisten toimijoiden luotettu kumppani etsintä- ja pelastustehtävissä, rannikko- ja kalastusvalvonnassa, palosammutuslennoissa sekä koulutuksessa ja kaluston huollossa.

Italiassa Babcock MCS Italia työllistää yli 200 lentäjää ja lentomekaanikkoa, jotka operoivat mm. Italian valtion 19 koneen palosammutuslaivastoa, joka on osaamiseltaan ja kalustoltaan yksi maailman johtavista maastopalosammutusyksiköistä. Babcockilla on erityisrooli myös Portugalin sammutuslentotoiminnassa, jota hoitaa yli 100 Babcock MCS Portugalin lentäjää.

Ranskassa Babcock MCS France lentää yli 30 vuoden kokemuksella lääkärilentoja ja vuosittain yli 13000 potilasta saa kriittistä hoitoa lentoyksiköiltä. Babcock on ollut myös Ranskan valtion ilmavoimien helikopterilentäjien pääasiallinen kouluttaja vuodesta 2016 lähtien.  Myös Iso-Britannian puolustusvoimat luottavat lentokoulutuksessaan Babcock UK:n ammattilaisiin. Babcock UK on myös johtava öljykenttien kuljetuspalvelun tarjoaja Britanniassa.

Yhteensä Babcockin lääkärilentopalvelut työllistävät Euroopassa ja Australiassa yli 1000 erikoistunutta lääketieteen ammattilaista sekä tuhansia lentoammattilaisia lentäjistä mekaanikkoihin.