Babcock Scandinavian AirAmbulance Ab on osa maailmanlaajuista Babcock-konsernia. Yli satavuotias Babcock on yksi maailman suurimmista vaativiin teknologioihin ja palveluihin erikoistuneista yrityksistä, joka työllistää pelkästään Euroopassa yli 34 000 ammattilaista maa-, meri-, ilmailu- ja ydinvoimaliiketoiminnoissa.

Babcockin meriliiketoiminta tuottaa teknistä huoltopalvelua globaaleille puolustus- ja siviiliasiakkaille. Maaliiketoiminta on keskittynyt asiakkaiden kriittisen kaluston hallinnointiin sekä teknisiin huolto- ja koulutuspalveluihin maailmanlaajuisesti. Ilmailuliiketoiminnan ytimessä on tekninen lentokoulutus ja kriittisen lentotoiminnan operointi sekä tukipalvelut. Konsernin sektoreista pienin on ydinvoimaliiketoiminta, joka keskittyy ydinvoimaloiden tekniseen käytöstäpoistoon Britanniassa.

Babcockin eri toimialojen ammattitaitoinen henkilöstö toimii ketterästi äärimmäisen säännellyissä ympäristöissä halliten monimutkaisia kokonaisuuksia menestyksekkäästi. Laaja-alainen osaaminen luo synergiaetuja, joista on hyötyä markkinoiden nopeassa teknologisessa kehityksessä. Babcock-konserni on ensiluokkaisen teknisen osaamisen keskittymä, joka nauttii yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin toimijoiden luottamusta ympäri maailmaa.

Kuva: FinnHEMS Oy, Nicolas Gouhier

Pohjoismaat

Babcock-konserni